homeheader.jpg

Kinderkoor

Gegeven door:
Koor in Beweging voor kinderen van 6 t/m 11 jaar
Vind je het fijn om samen te zingen met af en toe een eigen solo? En maak je graag mooie moves op de grooves van de muziek?  Weet je niet zo goed hoe je die hoge noot moet zingen of die lage zachte? En verstaanbaar? En zuiver...? Geeft niks!

Of je nu veel of weinig zangervaring hebt, je bent welkom bij het Kinderkoor. Het allerbelangrijkste is dat je heel graag wil zingen.

In de les doen we altijd eerst een warming up met stem en beweging. We luisteren niet alleen met onze oren maar met ons hele lichaam naar de klanken en lange tonen die we zingen. We stemmen ons instrument - onze stem - af op elkaar en de ruimte. Al onze zintuigen worden een voor een wakker. Het lijkt wel alsof onze huid de klanken kan lezen. We zingen ons geluid door onze ogen naar buiten en voelen de grond onder onze voeten. Op onze tenen fluisteren we zingend door de ruimte. Spelenderwijs ontdekken we nieuwe stemmen en klanken in onszelf en bijelkaar.We zingen zonder woorden al ons mooiste lied.

De liedjes en raps die we zingen zijn leuke, gekke, grappige, mooie, kinder-, volks- en popliedjes in het Nederlands en andere talen. Natuurlijk laten we ook van ons zien en horen, met drie tot vier keer per jaar presentaties en optredens in de buurt!

Sandra leidde verschillende kinderkoren binnen grote Caribische Feesten van muziekcentrum Zuidoost en was ook zangdocent musical bij MZO. Daarnaast gaf zij meer dan drie jaar leiding aan het kinderkoor De Kolenkids in Bos en Lommer en gaf en geeft ze regelmatig diverse zangworkshops aan kinderen en volwassen waarbij improvisatie en beweging altijd een grote rol spelen.

Lesduur en prijs

Koorzang:                   6 t/m 11 jaar
woensdag                  16.00 - 17.00 uur. 
Aanvang:                    woensdag 9 september 2015 
Kosten:                       jaarcursus 585 EURO, voucher Cultuurfonds mogelijk.
Aantal deelnemers:    min. 6 en max. 15 kinderen

Locatie:                      AT - zaal Muziekcentrum Zuidoost | Hofgeest 139, 
                                  1102 EG Amsterdam Zuid Oost

Aanmelding en info bij Sandra: stark26@zonnet.nl

Instroom later tijdstip en proefles mogelijk.

Doelgroep:

  • Kinderen t/m 12 jaar

Ik geef les op de volgende dagen:

  • Woensdag

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Jaarcursus

Ik geef les aan:

  • Beginners
  • Iets gevorderd
  • Gevorderd
© 2017 Powered by VDL-Webdevelopment Haarlem