Filipa Margarida Pereira

Filipa Margarida Pereira (*1981) is geboren in Tomar (Portugal). Ze begon haar muziekstudie op vierjarige leeftijd. Ze behaalde haar Bachelor of Music in 2005 aan de Escola Superior de Música de Lisboa (Lissabon), waar ze studeerde bij Pedro Couto Soares. Ze volgde verscheidene masterclasses met beroemde blokfluitisten. In Portugal speelde Filipa veel concerten en gaf ze amv-lessen en blokfluitlessen in Tomar en Lissabon. Filipa studeerde blokfluit aan het Conservatorium van Amsterdam bij Paul Leenhouts, waar ze in 2009 een Bachelor of Music diploma behaalde. In 2011 behaalde ze, aan hetzelfde instituut, een Bachelor of Music in barokfagot bij Benny Aghassi.

Sinds 2006 speelt Filipa met The Royal Wind Music, een dubbelsextet van renaissanceblokfluiten. Met dit ensemble speelde Filipa diverse concerten in Nederland, Spanje, de Verenigde Staten (Boston Early Music Festival), Portugal, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Liechtenstein en Italië. Ze nam diverse cd’s op en is regelmatig op radio en TV te horen en zien.

Filipa is blokfluitdocente bij Muziekcentrum Zuidoost en Stichting Muziek op Maat, docent blokfluit en AMV op basisscholen en brede school in Amsterdam Zuidoost en fagotdocent voor Stichting Leerorkest. Filipa vindt het leuk om les te geven aan zowel kinderen als volwassenen. Ze heeft veel ervaring met zowel individuele als groepslessen op alle niveaus. Ze geeft ook met veel plezier les aan kinderen met een beperking (muziekcirkel).

Specialisme

Blokfluit

Lesdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Doelgroep

Tot 12 jaar, 12-18 jaar, Volwassenen

Stadspas

Niet van toepassing

Telefoon

06 425 77 353

Een les met

Filipa Margarida Pereira

aanvragen?

    Galerij

    Docent heeft nog geen Afbeeldingen toegevoegd aan haar/zijn gallerij