Konstantinos Andreou

Konstantinos Andreou is geboren in Athene waar hij zijn fluit studie is begonnen aan het conservatorium in Athene;
Tijdens zijn muziekstudie aan de Universiteit in Athene heeft hij ook zijn studie aan het Conservatorium van Athene in 2002 afgerond.

Na zijn afstuderen heeft hij zijn studie vervolgd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij samenwerkte met de fluitisten Rien de Reede en Emily Beynon van het Concertgebouworkest.

Hij heeft zijn Bachelor in de muziek afgerond onder leiding van Professor Thies Roorda van het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Deze studie werd ondersteund door de Onassis Foundation en de Stichting instrumentenfonds “Het Willem van Lier fonds”. Vervolgens heeft hij zijn Research- Master behaald aan de afdeling Muziekwetenschappen (OGC) van de Universiteit van Utrecht.

Als solo artiest heeft hij gewerkt met het orkest van Patras (Saulious Sondeckis) en als eerste- fluit van het orkest van de Bach Academie van Stuttgart. (dir.: Helmuth Reilling), HSO (Groningen – The Netherlands). Als kamermuziek artiest heeft hij opgetreden in Athene en in Nederland tezamen met verschillende kamermuziekensembles.

Sinds 2014 is hij fluitist van Nederlands Camerata.

Specialisme

Dwarsfluit

Lesdagen

Maandag, Woensdag, Zaterdag, Zondag

Doelgroep

12-18 jaar, Volwassenen

Stadspas

Niet van toepassing

Telefoon

06 81382066

Een les met

Konstantinos Andreou

aanvragen?

    Galerij