Philipp Rüttgers

Als pianist, componist en geluidenmaker met synthesizers ben ik als uitvoerende artiest in de Nederlandse jazz en improvisatie scene bezig.  Ik geef pianoles aan iedereen die geïnteresseerd is muziek te leren en open staat om zijn oren te gebruiken om te leren luisteren. Vereiste is een basis kennis van noten lezen en tijd om thuis te oefenen. In de praktijk komt ook een groot deel theorie aan bod om inhoudelijk muziek beter te kunnen begijpen. Dit kan zijn bv liedjes spelen en ritmes, melodieën en akkoorden kunnen herkennen en op de piano kunnen spelen. Voor de gevorderde leerling kan dat onafhankelijkheid betekenen van beide handen, repertoire uitbouwen (jazz, klassiek of pop) of bv leren improviseren.

Samen spelen in de les doe ik heel graag ! De leerling staat bij mij centraal. Dat betekent dat ik niet een bepaalde methode hanteer maar naar de mogelijkheden en wensen van de leerling kijk. Ik geef ook les op het ArtEZ Conservatorium in Arnhem op de Jazz&Pop afdeling en mocht je geïnteresseerd zijn in een conservatorium studie kan ik je hier op voorbereiden.

Alle lessen zijn individuele lessen, ik hanteer de richtlijn van de SENA voor docenten van 53,- per uur (60 minuten)
30 min = €26,50
45 min = €39,75
60 min = €53,00
Leerlingen vanaf 21 jaar moeten wettelijk 21% btw betalen. Voor kinderen tot en met 17 jaar is het mogelijk voor ouders met een laag inkomen een maximale bijdrage van 450,- euro per schooljaar van het Jongeren Cultuurfonds te ontvangen. Het lijkt me leuk om jou een keer te ontmoeten en kom gerust langs voor een gratis proefles.

Specialisme

Piano

Lesdagen

Dinsdag

Doelgroep

12-18 jaar, Volwassenen

Stadspas

Niet van toepassing

Telefoon

06 43909779

Een les met

Philipp Rüttgers

aanvragen?

    Galerij

    Docent heeft nog geen Afbeeldingen toegevoegd aan haar/zijn gallerij