Sandra Stark

Sandra Stark is jazz vocalist, theatermaker, performer en maker van kunst- en cultuureducatie. In haar werk en lessen mixt zij improvisatie met structuur, taal met muziek en zijn de fysieke stem en het  vocale lichaam het instrument voor interactie. Ze is gek op verhalen en poëtische ontmoetingen met grote en kleine mensen.

Sandra is ruim tien jaar verbonden als docent zingen & swingen, AMV, musical, pops’cool en popkids bij MZO en deed ook veel projecten Caribisch Feest. Ze was koordocent van het Kolenkidskoor in Bos & Lommer, werkt in haar eigen studio in West en ontwikkelt en doet al heel lang met passie en toewijding zelfstandig en met andere kunstenaars eigen en gezamenlijke workshops met allerlei gewoon bijzondere mensen –  van piepjong tot stokoud, met en zonder beperking.  

Sandra  studeerde aan de Amsterdamse toneel- en mimeschool, is drs. Theaterwetenschap, met als specialisatie bewegingstheater, deed de training Muziek aan de Basis bij Codarts en voltooide de professional trainingVocal Dance & Voice Movement Integrationbij Patricia Bardi. Zij is hiermee Somatisch Bewegingtherapeut en – trainer. Sandra beoefent ruim tien jaar Tai Chi Chuan bij de school voor Tai Chi Chuan Martin Klett in Amsterdam en volgt regelmatig workshops dansimprovisatie en Instant composingbij Julyen Hamilton. Door Ingrid Voermans (zangcoach lIchtenbergmethode) is zij als zangeres en docent ondersteund bij een zintuiglijke benadering van stemvoering en zingen die het eigen potentieel in klankvoorstelling bewust en onbewust stimuleert: ‘De klank beschijnt het lichaam’.

 

Specialisme

Zang

Lesdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Doelgroep

Tot 12 jaar, 12-18 jaar, Volwassenen

Stadspas

Niet van toepassing

Telefoon

06 535 27 669

Een les met

Sandra Stark

aanvragen?

    Galerij

    Docent heeft nog geen Afbeeldingen toegevoegd aan haar/zijn gallerij