Sari van Brug

Sari van Brug

Ze wordt geboren in Zoetermeer (1994), begon op haar zesde met het volgen van harplessen bij Nicolette Schaap aan het Centrum van Kunst en Cultuur in Zoetermeer. Tijdens een “open dag” van het CKC werd zij als jong meisje spontaan verliefd op het sprookjesachtige instrument. In de tien jaar die volgden werd duidelijk dat dit haar passie was en zij de ambitie had zich verder te ontwikkelen in harpspel en muziek. Sari won in 2009 het EVO-CKC muziekconcours in de leeftijdscategorie dertien tot en met zestien jaar.

Vanaf 2010 doet Sari naast haar middelbare school, de vooropleiding voor en aan het Conservatorium van Amsterdam(AHK), bij Erika Waardenburg en wordt na twee jaar toegelaten tot de studie Bachelor of Music Harp. Aan het einde van haar eerste jaar Bachelor behaalde Sari haar propedeuse. Als onderdeel van haar opleiding begint ze in 2013 met het geven van harplessen. In 2016 studeert ze af aan het Conservatorium van Amsterdam / Bachelor of Music Harp met een ruime 8,5 als eindcijfer! Na deze Bachelor heeft Sari in 2018 de opleiding tot muziekdocent afgerond aan het conservatorium van Amsterdam. Sari heeft masterclasses gevolgd bij Skaila Kanga, Gwyneth Wentink, Lavinia Meijer, Masumi Nagasawa (enkelvoudige pedaalharp), Constance Allanic (oude muziek) en een Jazz Harp Cursus bij Rosetty de Ruiter.

Harples MZO

Iedere vrijdag geef Sari harples bij het Muziekcentrum Zuid-Oost. Zij doet dit op ieder niveau, van beginner tot gevorderde, voor volwassenen en kinderen (vanaf 6 jaar). De harp is een veelzijdig instrument, je kunt veel verschillende stijlen spelen: klassieke muziek, volksmuziek, minimal music, popmuziek etc. De volgende onderdelen worden in de les behandeld: notenlezen, muziektheorie, geschiedenis van de harp, techniek, sololiedjes, samenspel en improvisatie. Op de muziekschool staan harpen, dus je hoeft niet je eigen harp mee te nemen naar de les. Het is mogelijk bij een harpwinkel of het instrumentendepot een harp te huren, zodat je thuis daarop kunt oefenen. Mocht je geïnteresseerd zijn stuur dan een mail en vraag een vrijblijvende proefles aan.

Tarief 2022-2023 (totaal 35 lessen)

tot 21 jaar: 25,50 euro (per les van 30 minuten)

vanaf 21 jaar: 31,00 euro (per les van 30 minuten)

Proefles (eenmalig): 10 euro (les van 30 minuten)

Specialisme

Harp

Doelgroep

Tot 12 jaar, 12-18 jaar, Volwassenen

Stadspas

Niet van toepassing

Telefoon

06 288 88 142

Een les met

Sari van Brug

aanvragen?

    Galerij